Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
 
 
 
 
 
ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Κωσταρέλλος | Συστήματα Αλουμινίου & Σιδηροκατασκευές Καρδίτσα

Χάρη στη συνεργασία της με ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου, η επιχείρηση μας “ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Καρδίτσα, σας προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Ειδικότερα, στον χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου συνεργαζόμαστε με την Etem η οποία κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των αρχιτεκτονικών συστημάτων παγκοσμίως, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.

Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε ότι προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας τις βέλτιστες δυνατές λύσεις για κάθε ανάγκη της οικίας ή του επαγγελματικού του χώρου.

 Η υψηλή εξειδίκευση και τεχνογνωσία μας, η συνέπεια και η αξιοπιστία μας, η άψογη εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές μας καθιστούν την ιδανική επιλογή τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τους επαγγελματίες σε όλη την Θεσσαλία.
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Είμαστε σε θέση να δώσουμε λύσεις, αποκλειστικά, σχεδιασμένες για το χώρο σας. Μπορούμε να επιλέξουμε, παρέα, ιδανικά κουφώματα που θα αντέξουν στο στοίχημα με το χρόνο.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Τα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν στον χώρο σας ασφάλεια, ηχομόνωση και θερμομόνωση. Σε εμάς θα βρείτε κουφώματα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά και κατασκευών, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Καρδίτσα και σε όλη την Θεσσαλία κατόπιν συνεννόησης. Ακόμα, αναλαμβάνουμε επιδιορθώσεις κουφωμάτων αλουμινίου αλλά και αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων.

  Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου
  Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου
  Πτυσσόμενα Κουφώματα Αλουμινίου
 
 
 
 
 
ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Κατασκευάζουμε όλων των τύπων γκαραζόπορτας, σε όλες τις διαστάσεις και σε όλα τα χρώματα. Κάλυψη πολύ μεγάλων ανοιγμάτων με ποιοτικές κατασκευές για απροβλημάτιστη λειτουργία σε βάθος χρόνου.

Πέραν αυτών αναλαμβάνουμε ειδικές και απαιτητικές κατασκευές αλουμινίου ή σιδήρου και προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.
 
 
 
 
 
ΣΙΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε σίτες που καλύπτουν τη κάθε ανάγκη και ιδιαιτερότητα της κατασκευής κουφωμάτων. Σίτες plisse, απλές ή με ερπύστρια που 
τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα, προστατεύουν τον χώρο σας από έντομα και σκόνη.


  Κάθετες κίνησης
  Οριζόντιας κίνησης ή συρόμενες
  Ανοιγόμενες πόρτες
  Σταθερά τελάρα
 
 
 
 
 
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Η εγκατάσταση μιας θωρακισμένης πόρτας είναι η εγγύηση της προστασίας της οικογένειας και της περιουσίας μας. Στην επιχείρησή μας, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, μπορείτε να βρείτε την ιδανική θωρακισμένη πόρτα για το χώρο σας.

Το σώμα της θωρακισμένης πόρτας μπορεί να ντυθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, έτσι ώστε να δένει απόλυτα με το περιβάλλον και να αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής σας.
 
 
 
 
ΡΟΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Σας προσφέρουμε ρολά αλουμινίου που αντέχουν και διαρκούν στο χρόνο, προσφέρουν σκίαση και ασφάλεια, ενώ είναι κατάλληλα τόσο για νέες κατασκευές όσο και για ανακαινίσεις. 

Επιλέξτε μαζί με τα κουφώματά σας ρολά για να νιώθετε πάντα ασφαλείς.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των αλουμινοκατασκευών, κατασκευάζουμε πέργκολες αλουμινίου υψηλής ποιότητας. Η αδιαμφισβήτητη ποιότητα κατασκευής εγγυάται μεγάλη αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, προσδίδοντας ταυτόχρονα ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

Η κατασκευή της ξεκινάει αφού προηγουμένως υπάρξει μελέτη του χώρου, αφού συζητήσουμε για της απαιτήσεις και εξετάσουμε ενδελεχώς τις ανάγκες του χώρου σας.
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΓΚΕΛΑ

Τα κάγκελα αλουμινίου μπορούν να καλύψουν ακόμα και τις πιο υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις σας. Προσφέρουμε κάγκελα αλουμινίου με εντυπωσιακό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, χωρίς να περιορίζουν τη θέα και να είναι εύκολα στον καθαρισμό.

Κάγκελα αλουμινίου για 
  μπαλκονιών
  εσωτερικές σκάλες 
  εξωτερικές σκάλες
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας και πραγματοποιούμε μια εξατομικευμένη μελέτη ώστε
να σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη.